Samsung ontwikkelt gebogen soundbar

01 september 2014 1 Minuut 1 Reacties
samsung-curved-tv

Samsung toont deze week op de IFA in Berlijn zijn nieuwe soundbar. Eentje die perfect onder je nieuwe gebogen televisiescherm gaat passen, aangezien deze soundbaar ook gebogen is. Het product heet, toepasselijk, de Samsung Curved Soundbar.

Samsung Curved Soundbar

Deze week toont Samsung de Samsung Curved Soundbar op de IFA in Berlijn. Deze soundbar heeft dezelfde vorm als de curved tv’s van het merk. De Curved Soundbar is er straks in twee versies: de HW-H7500 en HW-H7501. Wat precies de verschillen zijn, is nog niet bekend. Naar verwachting is het verschil enkel de kleur, zodat je straks keuze hebt uit twee varianten. Dan moet er ongetwijfeld wel eentje zijn die onder je tv past.

De speciale soundbar wordt 42mm diep en wordt ongeveer net zo breed als de UHD-tv’s van Samsung. De soundbar is aan de muur te bevestigen, maar kan ook worden gebruikt als stand voor je 55- en 65-inch televisies. Het is zelfs mogelijk om de originele stand van de tv te vervangen met dit apparaat.

De Samsung Curved Soundbar heeft 8.1 channel-ondersteuning, maar voegt daar wel twee extra boxen aan toe. Zodoende krijg je wel een veel beter geluid dan de meeste boxen die onder de tv geplaatst worden. Andere toffe features zijn onder meer dat je het geluid van de soundbar met de afstandsbediening van je Samsung-tv kunt bedienen en dat de soundbar naadloos geïntegreerd wordt met de tv via Samsungs eigen TV SoundConnect-technologie. Op de IFA, die later deze week begint, verwachten we meer van het apparaat te zien.

Advertentie

Lees ook hier nog eens na waar je op moet letten bij het kopen van een soundbar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Jacolien

Jacolien
03 september 2014 om 16:57

Creeërt dat een goede surround sound zo’n soundbar?

Inloggen