Samsung kondigt nieuw audioportfolio aan op CES 2015

30 december 2014 1 Minuut 0 Reacties
samsung-speaker-2015

Samsung kondigt een nieuw audioportfolio aan op CES 2015 in Las Vegas, waaronder de Ambient speakers en de Curved Soundbars. De prijzen en beschikbaarheid van het audioportfolio van 2015 zijn nog niet bekend.

Samsung Ambient speakers WAM7500 en WAM6500

De Samsung Ambient speakers zijn luxere speakers die verkrijgbaar zijn in twee modellen: de WAM7500 en WAM6500. De WAM7500 geeft volgens de fabrikant hoogwaardig geluid binnenshuis. De WAM6500 wordt geleverd met ingebouwde accu zodat je hem overal kunt gebruiken. Beide modellen maken deel uit van het Samsung Multiroom systeem, waardoor je via een internetverbinding muziek kunt streamen naar de speaker. Daarnaast kunnen ze draadloos met TV’s, soundbars en mobiele apparaten verbonden worden.

Dankzij hun opmerkelijke vorm, bieden de Ambient speakers volgens Samsung een rijkere geluidservaring, ongeacht je locatie ten opzichte van de speaker. In tegenstelling tot conventionele speakers, zouden deze speakers heel de kamer vullen met geluid. Dat zou het te danken hebben aan de Ring Radiator technologie, wat moet zorgen voor een ‘kamervullend geluid’. Hoe dat gaat klinken ten opzichte van ‘conventionele speakers’ is iets waar wij ook erg benieuwd naar zijn, dus CES 2015 kan wat ons betreft niet snel genoeg starten.

Curved Soundbars voor Samsung Curved UHD tv’s

Samsung onthult ook ’s werelds eerste Curved Soundbar-lijn die past bij Samsungs Curved UHD tv’s. Naast de bestaande 7500-serie, onthult Samsung de 8500-, 6500- en 6000-serie. Het Curved Soundbar portfolio sluit aan bij Samsungs Curved tv’s van 48 tot 78 inch. De 8500-serie biedt verbeterde geluidskwaliteit dankzij zijn 9.1 kanaalspeakers. Door de centrale speaker en aanvullende zijspeakers aan beide kanten, zou de kijkervaring van Samsung Curved tv’s nog meeslepender moeten worden. Een fenomeen waar niet iedereen het mee eens is.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)