Review: Philips HTS5131 Blu-ray home cinema set

23 oktober 2011 1 Minuut 0 Reacties
Philips-HTS5131

Samen met de high-end Philips 58PFL9956 3D LED TV kregen we vorige week ook de middenklasse HTS5131 home cinema set toegestuurd om eens aan een review te onderwerpen. De review van de Philips Cinema 3D TV vindt je op 3DTVMagazine.nl en in deze review kijken we naar het nieuwe soundbar systeem met ingebouwde Blu-ray speler. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om je TV te voorzien van een Full HD beeld en surround geluid door je kamer te sturen.

Philips HTS5131: Design

Om te beginnen valt het op dat de set er zeer strak en modern uitziet. Je hebt ook niet heel veel om in je kamer te plaatsen; puur een soundbar met ingebouwde Blu-ray speler en een subwoofer. Jammer genoeg is deze subwoofer niet draadloos dus je zult hem in de buurt van de soundbar moeten hebben staan. Maar, in ieder geval ben je verlost van alle kabels die door de huiskamer lopen.

De soundbar heeft in zijn geheel een wat gewelfd ontwerp om, volgens Philips, voor een grotere geluidsverdeling te zorgen. De soundbar kan zowel aan de muur, op ene standaard of op tafel geplaatst worden. Het meest optimale geluid krijg je natuurlijk als het systeem direct onder de TV geplaatst is. De set pas volgens Philips het beste bij een TV van 40 inch of groter. De subwoofer heeft een simpel design en voelt nogal licht en plastic aan.

De afstandsbediening heeft ook een unieke en strakke vorm meegekregen en past netjes bij de afstandsbediening van de nieuwe TV series. De afstandsbediening ligt fijn in de hand en alle belangrijke functies zitten erop, alleen maakt het lichte gewicht het gevoel wat goedkoop.

Advertentie


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)