Pure lanceert Evoke D6 digitale radio

15 mei 2015 1 Minuut 1 Reacties
Pure-Evoke-D6

Audiofabrikant Pure brengt met de Evoke D6 een nieuwe generatie van zijn bekende digitale radio’s op de markt. De nieuwe Evoke D6 heeft een strak uiterlijk met twee naar voren gerichte luidsprekers, stereo geluidskwaliteit en extra functies zoals Bluetooth.

De Evoke D6 heeft een massief houten behuizing met eikenhouten afwerking, wat volgens de fabrikant zorgt voor een verbeterde akoestiek. De aangepaste “Drive Units” in de speakers zijn zorgvuldig ontworpen en gebouwd voor optimale dynamiek. De nieuwe D6 heeft een vertrouwde look maar komt vernieuwde technologie.

De iets grotere en moderne uitstraling moet volgens de fabrikant samen met de verbeterde audioweergave zorgen voor een optimaal stereogeluid in huis. De geïntegreerde 20 watt digitale versterker zorgt voor vermogen en wordt vergezeld door de “Active Multiple Feedback Equaliser”. Met een DAB/DAB+/FM tuner is de Evoke D6 klaar voor de toekomst van digitale radio. De Bluetooth-functie geeft je draadloos toegang tot al he favoriete muziek vanaf laptop, smartphone en tablet. Voor apparaten zonder Bluetooth kan de extra ingang gebruikt worden.

De radio is voorzien van twee alarmen. Met de aanraakgevoelige Snoozehandle kun je het alarm in de sluimerstand zetten en is de speaker geschikt voor alle ruimtes. Andere functies zijn onder andere een optionele herlaadbare F1-ChargePak, dat garant staat voor 65 uur luisterplezier, 30 voorkeurzenders (15 DAB en 15 FM) met vijf sneltoetsen en een aansluiting voor een stereohoofdtelefoon.

De Pure Evoke D6 is voor een adviesprijs vanaf 249,99 euro verkrijgbaar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Pronounce

Pronounce
24 mei 2015 om 19:53

Een hele mooie radio om te zien, maar wát een gemiste kans dat er geen internetradio op zit. Daar heb je thuis veel meer aan dan DAB+, dat meer geschikt voor in de auto is. Waarom zou ik met DAB+ genoegen nemen, als het aanbod via internetradio vele malen groter is? DAB+ biedt afhankelijk waar je woont enkele tientallen zenders, mits je überhaupt al ontvangst hebt. Via internetradio krijg je letterlijk tienduizenden radiozenders van over de hele wereld. Waaronder talloze nonstop muziekzenders, vrij van reclame. DAB+ biedt voor thuisgebruik gewoon geen meerwaarde.

Inloggen