Pure komt met acht nieuwe producten tijdens IFA 2015

04 september 2015 2 Minuten 0 Reacties
Pure-Evoke-F3

Pure introduceert deze week op IFA, ’s werelds grootste elektronicabeurs, nieuwe lijnen digitale en internetradio’s met Bluetooth. De 2015/2016-productlijn bevat radio’s in verschillende prijsklassen.

Acht nieuwe producten van Pure

Evoke F3 – Internet Radio

Het eerste product is de Pure Evoke F3. De Evoke F3 is een compacte digitale en internet tafelradio met Bluetooth en Spotify Connect. Evoke F3 wordt geleverd met een 2.4 inch fullcolour TFT-display en afstandsbediening. Evoke F3 integreert Pure’s volledige internetradiodienst met directe toegang tot meer dan 25.000 stations wereldwijd, terugluisterprogramma’s en ongeveer 270.000 podcast-afleveringen. De Evoke F3 is afgewerkt met een akoestisch getunede behuizing van echt hout met een matte, zwarte lak, chique stijl.

De nieuwe One-familie

Pure introduceert eveneens de derde generatie van de best verkopende lijn digitale radio’s ter wereld; de One Mini, One Midi en One Maxi. De nieuwe One-familie heeft een nieuw design, verbeterde audio en een groter display. Daarnaast is hij gemakkelijker in gebruik dankzij een nieuwe gebruiksvriendelijke lay-out met de bedieningsknoppen op de bovenkant (in tegenstelling tot de voorgangers) waardoor ze beter te bedienen zijn.

Evoke C Range

Evoke C-lijn is een serie all-in-one tafelmodellen home audio entertainmentsystemen die designelementen heeft overgenomen van Pure’s eigen Evoke-lijn. De drie producten in deze serie – de Evoke C-D4, C-D6 en C-F6 – bieden een aantal audio-opties die variëren van digitaal, FM en internetradio tot Bluetooth of cd, zodat consumenten volop de keuze hebben en het model kunnen uitkiezen die bij hen past.

Siesta Rise

De meest recente toevoeging tot Pure’s Siesta-familie van digitale (wekker)radio’s voor op het nachtkastje is de Siesta Rise. Deze radio heeft een stijlvol design en bevat een handige USB-poort voor het opladen van een smartphone en zou een zeer gedetailleerde, digitaal hoogwaardige sound moeten produceren. Siesta Rise heeft een helder display, die automatisch de helderheid kan aanpassen wanneer het donker of licht wordt. Siesta Rise’s grote display kan eveneens met de hand aangepast worden, mocht dat nodig zijn.

Prijs en beschikbaarheid – nog niet bekend

Wanneer alle bovenstaande producten precies uitkomen in Nederland, is helaas nog niet bekendgemaakt. Ook weten we nog niet wat de producten afzonderlijk zullen kosten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)