Pioneer lanceert vijf 2.1 Blu-ray home cinema sets

29 augustus 2011 2 Minuten 0 Reacties
bcs-hw919-Pioneer

Vorige week onthulde Pioneer vier nieuwe Blu-ray home cinema systemen met een 5.1 surround oplossing, maar voor diegenen die minder ruimte tot hun beschikking hebben of voldoende hebben aan twee luidsprekers komen daar nog vijf Blu-ray home cinema mogelijkheden bij. Pioneer heeft namelijk ook vijf 2.1 home cinema systemen gelanceerd, waaronder sets met de nieuwe Sound Wing luidsprekers.

De 2.1 modellen zijn de BCS-HW919, BCS-HF818, BCS-FW616, BCS-FS515 en BCS-FS111. Alle modellen behalve de BCS-FS111 beschikken over iPod/iPhone verbindingsmogelijkheden en Wifi. Daarnaast zijn alle modellen onder meer uitgerust met 3D Blu-ray weergave, HDMI 1.4a met Audio Return Channel ondersteuning, toegang tot internet widgets van onder meer YouTube en Picasa, DLNA connectiviteit voor streaming binnen je thuisnetwerk, upscaling naar 1080P Full HD, en een USB aansluiting. De BCS-HW919 en BCS-HF818 beschikken over de geavanceerde Sound Wing luidsprekers. Deze maken gebruik van de nieuwe HVT-technologie, waardoor ze met amper 2 smalle luidsprekers of 1 soundbar een rijk geluid van 360° produceren.

Ook beschikken alle modellen behalve de BCS-FS111 over een slanke subwoofer. Met zijn opzij gerichte woofer moet hij niet in de typische vrijstaande positie staan maar kan hij tegen een muur of zelfs onder de sofa worden geplaatst om diepe klankeffecten af te leveren zonder de gebruiker af te leiden van de actie.

Een overzicht van de vijf 2.1 home cinema systemen;

Advertentie

Pioneer BCS-HW919 Dit systeem bestaat uit een soundbar Sound Wing luidspreker, welke een vermogen heeft van 2 x 180 Watt, en een subwoofer van 200 Watt.

Pioneer BCS-HF818 Dit systeem bestaat uit twee losse satelliet Sound Wing luidsprekers met een vermogen van 180 Watt per stuk. Daarnaast wordt ook een slanke 200 Watt subwoofer meegeleverd.

Pioneer BCS-HW616 Dit systeem bevat ook een soundbar en een slanke subwoofer, net als de BCS-HW919, maar zonder de Sound Wing technologie. Het vermogen is hetzelfde.

BCS-FS515 Dit systeem is te vergelijken met de BCS-HF818, maar dan zonder de Sound Wing technologie.

BCS-FS111 Dit systeem is qua functies minder geavanceerd dan de BCS-FS515, maar qua luidsprekers en vermogen hetzelfde.

Lees hier meer over de nieuwe Sound Wing luidsprekers van Pioneer.

De Pioneer 2.1 home cinema systemen zijn inmiddels reeds in Nederland verkrijgbaar. Bekijk de onderstaande prijsvergelijking voor de meest actuele prijzen.

Reacties (0)