Pioneer lanceert S-DJ X-serie actieve monitorluidsprekers voor dj’s

08 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
Pioneer-dj-monitor-speakers

Pioneer DJ introduceert de S-DJ X-serie actieve monitor-luidsprekers, speciaal ontworpen voor dancemuziek. De S-DJ X-modellen beschikken volgens de fabrikant over TAD (het Pioneer huismerk voor high-end audio) voor accuraat monitoren, een stevige bas, en heldere frequenties in het midden- en hoge gebied.

De S-DJ-serie is volgens Pioneer optimaal voor een rijk basgeluid en een strakke, energieke kick. De 13, 15 en 20 centimeter woofers van stijve aramidevezels gemaakt zijn rechtstreeks op dikke luidsprekerplaten gemonteerd. Dit moet een robuuste bas zonder vervelende resonantie opleveren, terwijl groeven in de stugge basreflextunnels voor een verminderde weerstand zorgen.

De serie bevat soft dome tweeters van 25 mm met convexe TAD DECO- diffusers voor een brede ‘sweet spot’. De nieuw ontworpen luidsprekers met dubbele klasse AB versterking (bi-amps) in de tweeter- en woofer-units zorgen voor een uitgebalanceerde respons zonder verlies van helderheid. De S-DJ X-serie is geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik dankzij de diverse ingangen, volumecontrole, bijstelling voor hoge frequenties en automatische stand-by met auto ON.

De S-DJ X-serie bestaat uit de 15 en 20 centimeter luidsprekers uitgevoerd in klassiek zwart, en de 13 centimeter luidspreker in klassiek zwart of mat wit. De serie is vanaf eind september 2013 beschikbaar tegen de adviesprijzen van 149 euro tot 249 euro per stuk.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)