Philips onthult nieuwe audiosystemen en home cinema-sets tijdens CES

07 januari 2015 1 Minuut 3 Reacties
Fidelio XS1

WOOX Innovations komt in 2015 met een breed scala aan audioproducten, waaronder soundbars, home cinema-systemen, koptelefoons en bluetooth-speakers.

Ook wordt er een speciale party-speaker met led-verlichting geïntroduceerd. Natuurlijk mag ook de Soundstage, een soundbar-speaker met brede basis waarop een tv geplaatst kan worden, niet ontbreken. De Philips Soundstage-speakers zijn 3.1-kanaals speakers met subwoofers.

Het topmodel voor 2015 is de Fidelio XS1 (hierboven afgebeeld), een fraai vormgegeven Soundstage-speaker met een glazen bovenzijde. De speaker is voorzien van drivers aan de voorzijde en zijkant, een draadloze subwoofer en audiotechnieken die volgens de fabrikant de premium kwaliteit van de Fidelio-lijn tonen. De glazen bovenzijde is geschikt voor tv’s tot 65-inch en audio kan naar het systeem gestreamd worden middels bluetooth.

De Philips HTL5130 is ook een 3.1-kanaals Soundstage-speaker maar dan met een apart kanaal voor de center-speaker en een ingebouwde subwoofer. Dit model beschikt over WaveFlector-technologie waarmee middels reflecties een breed geluidsveld gecreëerd moet worden. Ook deze speaker is geschikt voor bluetooth-streaming.

Advertentie

Daarnaast introduceerde Philips tijdens CES de nieuwe Fidelio B5 soundbar en de HTL7140 soundbar met draadloos subwoofer. Deze laatstgenoemde set moet dankzij een 5.1-kanaals geluid en Ambisound-technologie een breder geluidsveld bieden. Een compleet nieuwe lijn is de Philips Zenit (hierboven afgebeeld), bestaande uit speaker die het maximale uit je entertainment-bronnen moeten halen. Het Zenit-systeem beschikt over de nieuwste technieken als HDMI (met 4K) en bluetooth, en een nieuw design. Er komen twee varianten; de CSS5330 met een center speaker, twee satelliet-speakers en een draadloze subwoofer, en de CSS5530 met twee extra draadloze speakers voor de achterzijde.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (3)

Audiofreak1

Audiofreak1
07 januari 2015 om 20:36

Als de kwaliteit net zo goed is als de huidige series, dan zal er weer heel veel uitval komen.
Het ooit kwaliteitsmakende Philips is uitgegroeid tot de grootste dozen schuiver.
Chinese prul met een Philips sticker, gemaakt voor 3 jr levensduur.
De tijd dat ze met Marantz goede producten maakten ligt helaas al weer ver achter ons.

Inloggen
Frits P

Frits P
07 januari 2015 om 21:44

De audio en video produkten worden toch nog steeds door de “oude” Philips ontwikkelafdeling ontworpen ? Mijn 94 cm Philips LCD tv van 6,5 jaar oud alsmede de fantastische MCI500 set werken nog steeds super 🙂

Inloggen
Phil LPS

Phil LPS
19 januari 2015 om 16:08

Klopt Frits, maar niet alle producten. Veel is helaas idd gewoon naamplaatje erop. Soms is dit goed, maar soms ook niet. Als het developped is door de juiste mensen uit de goede Philips stal (mensen met ervaring en eergevoel voor kwaliteit) dan zijn die dingen wel goed, maar da’s van buitenaf moeilijk te zien.
De managers bij Philips hebben de boel idd goed naar de kl* geholpen. De prachtige ontwerpen uit Eindhoven/Brugge/Dendermonde/Hasselt/… zijn helaas teloorgegaan aan kortzichtige managementvisies en snel geldgewin.

Inloggen