Philips onthult Fidelio SoundSphere DesignLine speakers

04 oktober 2013 1 Minuut 0 Reacties
Philips-Fidelio SoundSphere DesignLine

Philips brengt binnenkort een nieuwe serie Fidelio SoundSphere DesignLine speakers op de markt. De luidsprekers zijn voorzien van een opvallend design en, volgens de fabrikant, van de nieuwste audiotechnieken voor een transparant geluid. Daarbij zijn de speakers speciaal ontwikkeld om in combinatie met één van de nieuwe DesignLine tv's van het bedrijf een optimale audioweergave te bieden.

Philips Fidelio SoundSphere DesignLine

De SoundSphere DesignLine is een actief tweeweg-speakersysteem en moet de perfecte balans tussen audiokwaliteit en design bieden. Het idee achter de speakers is om een audioweergave te bieden waarmee alle frequenties vanuit één punt in de ruimte komen. Het resultaat is een design dat audio vrij laat bewegen zonder interferentie. Dit moet weer zorgen voor een transparant geluid en muziek die tot leven komt.

Eén belangrijk onderdeel van de SoundSphere DesignLine is de ‘zwevende’ tweeter boven de speaker. Deze is op oorhoogte geplaatst om de richting van de audiobron te bepalen. De woofer is op de grond geplaatst omdat het menselijk oor niet zo gevoelig is voor lage frequenties en de locatie ervan. De Hypex versterker moet zorgen voor een dynamische weergave van lage tonen, zonder oversturing. Ook is de sweet spot, de plaats in de ruimte waar de audio het beste tot zijn recht komt, volgens Philips vergroot waardoor iedereen kan meegenieten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)