Panasonic SC-RB5 Bluetooth-speaker aangekondigd

29 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
panasonic-Resonance-Bass-SC-RB5

Panasonic heeft vandaag een nieuwe Bluetooth-speaker aangekondigd: de SC-RB5, inclusief Resonance Bass-technologie. Daarnaast is de Bluetooth-speaker bestand tegen een spatje water en kun je hem dus ook mee naar buiten nemen.

Panasonic SC-RB5 met Resonance Bass-technologie

Vandaag heeft Panasonic een nieuwe Bluetooth-speaker aangekondigd: de SC-RB5. Deze speaker is naast een Bluetooth-verbinding voorzien van Resonance Bass-technologie, die ervoor zorgt dat je een mooi basgeluid hoort. De luidspreker gebruikt de grond waar die op geplaatst om het 5W-geluid te versterken – de enige voorwaarde hiervoor is een harde ondergrond. De SC-RB5 kan tegen een spatje water en kan daardoor ook mee naar buiten genomen worden en zendt het geluid in 360-graden uit, zodat je nooit in de verkeerde hoek zit.

Je kunt de speaker bedienen met je smartphone of tablet, die je er dus met Bluetooth aan verbindt. Daarnaast is de luidspreker ook in staat je mobiele apparaten via usb op te laden en gaat-ie twaalf uur mee wanneer je alleen maar muziek afspeelt (en dus niet je smartphone oplaadt). Daarnaast is het mogelijk meerdere SC-RB5-modellen aan elkaar te koppelen voor een omvangrijker geluid.

De Panasonic SC-RB5-luidspreker moet in mei van 2016 op de markt verschijnen voor een prijs van 99 euro.

Voor een overzicht van alle home cinema-producten die Panasonic in 2016 naar Nederland brengt, waaronder tv’s, kun je terecht in het 2016 home cinema overzicht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)