Panasonic SC-PMX802 aangekondigd: premium hifi-systeem en netwerkspeler

25 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
SC-PMX802

Panasonic heeft vandaag de SC-PMX802 aangekondigd. De Panasonic SC-PMX802 is een nieuw premium hifi-systeem en netwerkspeler.

De nieuwe Panasonic SC-PMX802 is het topmodel uit het nieuwe audioassortiment van de fabrikant. Het premium hifi-systeem is voorzien van een door Technics ontwikkelde JENO Engine Hi-res versterker. Dit moet zorgen voor zuivere geluidsprestaties. De metalen behuizing is klassiek vormgegeven en beschikt ook over een cd-speler en een DAB+-radio. Je kunt echter ook hi-res muziek afspelen via de usb-poort aan de voorkant van het apparaat of muziek streamen dankzij de Chromecast built-in.

Hi-res audio met JENO Engine-versterker

De JENO Engine-versterker van Technics moet zorgen voor uitstekende sonische prestaties en hi-res audiomogelijkheden. Volgens Panasonic klinkt muziek daarom precies zoals de artiesten het hebben willen vastleggen, inclusief nuances en emoties. De Panasonic SC-PMX802 beschikt over drieweg-luidsprekers met silk dome-tweeters die frequenties tot 50 kHz kunnen weergeven. De houten behuizing van de luidsprekers dragen bij aan de klassieke uitstraling van de set. CD’s moeten beter klinken dankzij de CD High-Res Re-master en ook muziek dat wordt gestreamd middels bluetooth of mp3’s via usb moet door vergelijkbare technologie beter klinken.

De Panasonic PMX802 biedt volop toegang tot streamingmogelijkheden. Chromecast built-in, AirPlay 2 en bluetooth bieden toegang tot je favoriete podcasts, Spotify-playlists en internetradio. De PMX802 heeft zowel optische als aux-ingangen voor het aansluiten van een tv. Via AUX-IN Auto Play kan dit hifi-systeem automatisch worden ingeschakeld wanneer de tv wordt aangezet en middels de afstandsbediening van de televisie kun je ook het volume van het systeem verhogen of verlagen.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Panasonic PMX802 is beschikbaar vanaf juli voor een verkoopadviesprijs van 549 euro.

Lees meer over Panasonic.

Reacties (0)