Panasonic presenteert RX-D552: draagbare DAB+-radio met cd-speler

25 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
RX-D552

Fabrikant Panasonic heeft vandaag een nieuwe draagbare radio aangekondigd. De Panasonic RX-D552 is een draagbare DAB+-radio met cd-speler, bluetooth en usb.

De Panasonic RX-D552 heeft een vermogen van 20 Watt. Dat lijkt niet heel veel, maar door de functie Sound Booster en de uitlopende basreflexpoorten moet de draagbare radio volgens Panasonic een krachtig geluid voortbrengen. Het draagbare ontwerp maakt dit model geschikt voor zowel binnen als buiten. De RX-D552 is uitgerust met twee full-range luidsprekers van acht centimeter. Je kunt muziek luisteren via de DAB+-radio, cd’s afspelen, streamen vanaf een mobiel apparaat als je smartphone of tablet via bluetooth of nummers kiezen vanaf een usb-bron. Het model komt met een afstandsbediening en vijf voorkeuzeknoppen om je favoriete nummers gemakkelijk te kunnen selecteren. Naast de afstandsbediening kun je ook de knoppen op het apparaat zelf gebruiken.

Boost stemmen of muziek met Sound Booster

De Sound Booster-functie komt met verschillende standen. In de B-Boost wordt het ritme en de bassen van muziek versterkt. Gebruik je V-Boost dan worden stemmen juist benadrukt. Zo kun je je favoriete podcasts of radioprogramma’s beter verstaan. De Playtimer-functie kun je gebruiken om het apparaat op een vooraf ingesteld tijdstip te starten. Zo kun je deze draagbare radio als wekker gebruiken, maar ook instellen om iedere middag rond etenstijd naar het nieuws te luisteren.

Panasonic RX-D552 – Prijs en beschikbaarheid

De Panasonic RX-D552 is verkrijgbaar vanaf juni met een adviesprijs van 179 euro.

Advertentie

Lees meer over Panasonic.

Reacties (0)