Panasonic lanceert gamingluidspreker SoundSlayer SC-HTB01

11 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic SoundSlayer SC-HTB01 1

De SoundSlayer SC-HTB01 is een soundbase met 2.1-kanaals audio, een ingebouwde subwoofer en drie geluidsmodi die speciaal voor gamers ontwikkeld zijn.

Soundbar, soundbox, soundbase, soundplate en vandaag voegen we Soundslayer aan het rijtje toe. Panasonic is de fabrikant die deze naam geeft aan een soundbar – of -base – die speciaal ontwikkeld is voor gamers.

Panasonic SoundSlayer SC-HTB01

De SoundSlayer SC-HTB01 heeft nogal een indrukwekkende naam, maar in de basis is het een relatief eenvoudige soundbase met 2.1-kanaals audio en een ingebouwde subwoofer. Het apparaat is in samenwerking met Square Enix ontwikkeld en biedt ondersteuning voor Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X.

Speciaal voor de gamers onder ons heeft Panasonic drie modi ontwikkeld:

  • Role-Playing Game mode – Ideaal voor het spelen van games en geoptimaliseerd voor Final Fantasy XIV Online. Deze modus moet een gevoel van realiteit creëren waarbij je je ondergedompeld voelt in de game-wereld.
  • First-Person Shooter mode – Deze modus moet perfectie bieden in de positie van audio-objecten. Zo moeten voetstappen of andere subtiele geluiden extra goed hoorbaar zijn.
  • Voice mode – Deze modus maakt menselijke spraak beter hoorbaar en is volgens Panasonic vooral geschikt voor avonturengames.

Gamers kunnen snel en eenvoudig tussen modi schakelen, afhankelijk van de game die ze spelen of de gamestijl. De speaker kan voor een monitor geplaatst worden of je kunt je monitor erop zetten. Tot slot beschikt de SoundSlayer SC-HTB01 over ondersteuning voor 4K en HDR, een HDMI input met HDMI ARC, ondersteuning voor hi-res audio en bluetooth. De speaker is in Nederland en België te koop voor zo’n 300 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)