Panasonic introduceert Smart Network 3D Blu-ray home cinema systemen

08 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-logo-retina

Panasonic heeft reeds de 2014 lcd led tv line-up gepresenteerd en het vernieuwde Viera Smart tv platform getoond. Vandaag maakt de Japanse fabrikant ook bekend wat we kunnen verwachten op het gebied van home cinema systemen.

Panasonic 2014 home cinema sets

De twee topmodellen in de 2014 home cinema line-up van Panasonic zijn de SC-BTT465 and SC-BTT405. Beide systemen bieden volgens Panasonic een realistische bioscoopervaring in de huiskamer, verpakt in een aantrekkelijk en modern design. Vanzelfsprekend zijn de systemen voorzien van Panasonic’s Smart tv features voor het streamen en delen van content. Zo is er toegang tot apps van onder meer Netflix en YouTube en kun je Bluetooth-apparaten koppelen middels NFC.

De nieuwe SC-BTT465 en SC-BTT405 home cinema systemen beschikken over een ingebouwde Blu-ray speler met ondersteuning voor de weergave van 3D-beelden. Ook zijn ze voorzien van Panasonic’s nieuwste technieken om de ruimte te vullen met een natuurlijk en dynamisch geluid. De BTT465 is een 5.1-kanaals systeem met twee staande speakers aan de voorzijde, twee satelliet speakers aan de achterzijde, een center speaker en een bass-reflex subwoofer. De BTT405 beschikt ook aan de voorzijde over satelliet luidsprekers.

Panasonic 2014 soundbars

Daarnaast introduceert Panasonic de SC-HTB880, SC-HTB580 en SC-HTB8 soundbar home cinema systemen, uitgerust met een zeer slank design en aan de muur te monteren. Alle systemen beschikken over een speciaal Delta Form Design dat moet zorgen voor een dynamisch geluid uit de slanke speaker. Het vlaggenschip, de SC-HTB880, beschikt over 4K-passthrough voor het doorsturen van hoge resolutie content en een draadloze subwoofer.De HTB880 en HTB580 beschikken over Bluetooth-streaming en NFC.

Prijs en beschikbaarheid

Panasonic heeft de prijzen en de beschikbaarheid van de modellen nog niet bekendgemaakt.

Bekijk ook de Panasonic 2014 lcd led tv line-up.

Reacties (0)