Onkyo brengt DTS:X eindelijk naar 2015 en 2016 av-receivers

04 augustus 2016 1 Minuut 3 Reacties
Onkyo-TX-NR656-1

Onkyo laat vandaag middels een persbericht weten welke av-receivers een update voor DTS:X krijgen en wanneer ze deze kunnen verwachten. Naast de modellen waarover we eerder schreven worden diverse 2016-modellen voorzien van de update. DTS:X. De gratis firmware-update wordt op 31 augustus beschikbaar gesteld.

Onkyo wishes to inform owners of selected 2015-model and 2016-model network A/V receivers that a firmware update enabling DTS:X, originally announced for the last quarter of 2015, will be available for download and installation on Wednesday, August 31, 2016.

The firmware update is supported on the following Onkyo products:

2016-model Network A/V Receivers:
– TX-NR555, TX-NR656, HT-R695, TX-RZ710, and TX-RZ810

2015-model Network A/V Receivers
– TX-NR646, TX-NR747, TX-RZ800, and TX-RZ900

DTS:X

DTS:X biedt een nieuwe surround-ervaring in thuisbioscopen door de beweging van geluid zo vloeiend mogelijk weer te geven, zodat de soundstage voor rijker klinkt. Met DTS:X-technologie kan het geluid worden aangepast aan de luidsprekeropstelling die het best past bij de specifieke ruimte door de geluidsobjecten vloeiend naar en door specifieke locaties binnen de kijkomgeving te verspreiden – voor, achter, boven en naast het publiek – waardoor geluidsontwerpers de vrijheid hebben de geluidselementen precies op de juiste plek te positioneren. Kortom, het moet een nog indrukwekkendere home cinema-ervaring bieden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

h de groot

h de groot
05 augustus 2016 om 00:41

gooi die vervelende reclamebalk onderaan op je site er uit wil je.. vooral op tablet is deze is erggg irritant. reclame oke, maar halve beeld is nu reclame banner die je niet kunt wegklikken, ‘volswagen golf’ balk/banner…spreek voor veel meer mensen

Inloggen


05 augustus 2016 om 10:36

Ik snap wat je zegt, maar het is helaas niet zo simpel. Advertenties worden door meerdere exploitanten gevoerd, wij kunnen dus zelf niet alle ads voorbij zien komen voordat ze gevoerd worden. Dat is full-time werk. Maar, als ik precies weet welke ad het is kan ik ze wel stoppen. Ik ben er dus naar aan het zoeken, maar nog zonder resultaat. Dankjewel voor het doorgeven want ik ben het ermee eens en wil het ook gebruiksvriendelijk houden. Mocht je nog ooit iets tegenkomen, een screenshot zou heel fijn zijn.

Inloggen
frans

frans
05 augustus 2016 om 10:47

Ik heb een pioneer vsx 930 met atmos dit is toch ook onkyo (pioneer) wanner komt daar dan de update voor om dts x

Ben wel benieuwt dolby atmos is verder goed maar ze zijn wel langzaam met update s net als met het android ook traag met update de fabriekanten doen dit allemaal zelf deze traagheid in hun apperaten met het uitbrengen.

Zo ga wel nadenken welk systeem nu nog het waard is om aante schaffen net zoals met tv dolby vision en hdr ook zoiets levert het allemaal of kap met al deze onzin.
Dat het geld kost snap ik ook maar maak dat dan ook niet en ga is iets goed en duurzaam uitbrengen wat jaren mee kan.

Inloggen