NOS Journaals nu op Sony Bravia internet TVs en Blu-ray spelers

20 mei 2010 1 Minuut 0 Reacties
Sony internet tv

Deze week maakte Sony al bekend een WK collectie naar haar nieuwe Internet TV's te streamen en vanaf nu zijn ook de vijf meest recente NOS Journaals en laatste vijf afleveringen van het NOS Jeugdjournaal ook on demand via de nieuwste Sony Bravia TV's en Blu-ray spelers te bekijken. Eerder sloot Sony al een overeenkomst met Eurosport en YouTube om beelden van dit videokanaal rechtstreeks en zonder tussenkomst van een PC te tonen.

Met Bravia Internet Video is internet via de televisie mogelijk door online content via een breedbandverbinding te streamen, zonder aan een PC verbonden te zijn. Hierdoor heeft de gebruiker eenvoudig toegang tot een steeds groter wordend aanbod online video entertainment. Dat geldt onder andere voor websites als YouTube en gemiste nieuws- en sportprogramma’s van televisieomroepen. Hierdoor is het steeds eenvoudiger om programma’s te bekijken op elk gewenst moment. Bravia Internet Video is beschikbaar op Bravia TV’s, Blu-ray Disc spelers of thuisbioscoopsystemen. Naast NOS, Eurosport en YouTube zijn ook onder andere Blip.tv, Wired, Podcasts, DailyMotion, Livestrong, GolfLink en Ford Models te gebruiken. Een volledige lijst staat hieronder.

Bravia Internet Widgets is exclusief voor de nieuwe Bravia TV’s en maakt het mogelijk om via widgets real-time updates van sites als Twitter, Flickr en Facebook direct op het scherm te zien. Door één druk op de knop op de afstandsbediening zijn persoonlijke widgets te kiezen en te downloaden. De widgets worden automatisch bijgewerkt met de meest recente informatie zonder dat de televisieweergave wordt onderbroken.

Bekijk de 2010 Internet TV line-up van Sony

Bekijk een review van de Sony NX700 LCD/LED Internet TV

Onderstaand de volledige lijst van Bravia Internet Video en Bravia Internet Widgets:

BRAVIA Internet Video NOS YouTube Eurosport Blip.tv Wired (Wired UK in UK) Epicurious Concierge Style (Vogue in UK) Ford Models DailyMotion Howcast ON Networks GolfLink Livestrong VideoDetective Podcasts Videocast Singing Fool eHow

BRAVIA Internet Widgets Yahoo! Weather Yahoo! News Twitter Facebook Sudoku Quizmaster Texas Holdem eBay Flickr USA Today Sports MediaBox Drivecast Yahoo Video Axel Springer Radiotime MyCast The Weather Channel TV Digital Buienradar Foreverpayer Blueshots iMemories

Bron: Sony

Reacties (0)