Nieuwe draadloze JBL OnBeat Venue speaker voor smartphones en tablets

24 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
JBL-OnBeat-Venue

Harman heeft vandaag de nieuwe JBL OnBeat Venue gepresenteerd, een draadloze luidspreker die een smartphone of tablet verandert in een entertainmentsysteem, geschikt voor iedere ruimte van het huis. Volgens de fabrikant is het systeem dankzij de dual full-range drivers en de Slipstream poorttechnologie zo krachtig dat het als primair audiosysteem kan worden gebruikt.

JBL OnBeat Venue

De JBL OnBeat Venue is uitgerust met Harman’s TrueStream wireless streaming voor een optimale geluidskwaliteit als hij wordt aangesloten via Bluetooth technologie. Dankzij TrueStream kunnen er tot acht Bluetooth toestellen op de OnBeat Venue worden aangesloten, ongeacht of deze draaien op een Apple iOS, Android, Windows Mobile of BlackBerry besturingssysteem. De JBL OnBeat Venue is verkrijgbaar in zwart, wit en wit/rood en is te gebruiken als docking station met Apple iOS apparatuur, waaronder de iPad, iPhone en iPod. Het smalle design is voorzien van een verborgen dock-connector achter het JBL logo aan de onderkant van de OnBeat Venue.

De JBL OnBeat Venue wordt geleverd met de gratis te downloaden applicatie MusicFlow. Hiermee hebben gebruikers de mogelijkheid om onder andere persoonlijke afspeellijsten te maken, mixen te bewerken, volume- en EQ-instellingen te regelen en door foto albums te bladeren. Een extra plug zorgt ervoor dat de OnBeat Venue met bijna ieder audiotoestel of elke computer verbonden kan worden. De Onbeat Venue kan tevens via een videokabel (niet meegeleverd) worden aangesloten op een HD TV, zodat het bekijken van films en het spelen van videogames op breedbeeld mogelijk is. De JBL OnBeat Venue is 406 millimeter lang en 127 millimeter in diameter en hoogte

Prijs en beschikbaarheid

De JBL OnBeat Venue is nu beschikbaar voor een winkeladviesprijs van €199.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)