Mvix HDHome komt met alles-in-een home cinema set

11 november 2010 1 Minuut 0 Reacties
Mvix-HDHome

Het nieuwe HDHome alles-in-een home cinema systeem van het Amerikaanse Mvix moet hét complete systeem worden voor in de huiskamer, aldus het merk zelf. Naast de normale home cinema functionaliteiten als TV en DVD of Blu-ray films kijken biedt het systeem ook computeren, online applicaties en gamen.

Het HDHome home cinema systeem bevat een Power DVD Blu-ray speler en het gehele systeem wordt gevormd door het Windows 7 Media Center platform. Hiermee kun je gemakkelijk Blu-ray films afspelen, opnamen maken, toegang tot internet krijgen of via DLNA mediabestanden in je thuisnetwerk streamen. Ook heeft het systeem de mogelijkheid om vier harddisks toe te voegen voor opslag van data voor games, films of muziek. Als je verbonden bent met het internet kun je onder andere gebruik maken van speciale apps voor Facebook, Twitter en Netflix.

Met de aansluitmogelijkheden wordt zowel in de behoefte van de home cinema fan als de gamer voorzien. Het HDHome systeem bevat onder andere HDMI, DVI, en VGA beeld weergave aansluitingen.

Momenteel is het Mvix HDHome home cinema systeem alleen te koop in de VS. Of en wanneer de set naar Nederland komt is nog niet bekend.

Reacties (0)