Monitor Audio lanceert Monitor-serie luidsprekers

22 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
monitor-audio-monitor

Monitor Audio heeft een nieuwe serie luidsprekers gepresenteerd, simpelweg Monitor genaamd. De jongste modellen van de Britse speakerfabrikant moeten de MR-lijn opvolgen.

Nieuwe speakers van Monitor Audio

De Monitor-serie combineert de C-CAM dome tweeter uit de Bronze-lijn met een creatieve nieuwe configuratie van de drivers en richt zich met monitoren, vloerstaanders, een sub en een center op zowel stereo als multi-kanaals weergave. Specifieker zien we bijvoorbeeld de 25mm C-CAM tweeters met de 5.5″ MMP II drivers in de kleine Monitor 50, één van de twee boekenplankmodellen in de serie.

De Monitor-serie bestaat uit zes modellen: vier formaten traditionele stereoluidsprekers, een centerspeaker en een subwoofer. De lijn begint zoals we gewend zijn bij de 50, een boekenplankmodel dat 250 euro per paar zal gaan kosten. Nummer twee is de Monitor 100, die voor 320 euro per paar van eigenaar wisselt. De grotere Monitor 200 en 300 zijn de twee vloerstaanders in de serie en gaan voor respectievelijk 580 en 750 per paar over de toonbank; er is geen Monitor 500. De Monitor C150 centerspeaker kost 180 euro en de Monitor MRW-10 subwoofer heeft een prijskaartje van 480 euro. Het overzicht met specificaties vind je op de website. Afwerking van de retro-modellen is er in drie uitvoeringen: zwart, wit en walnoot.

Reacties (0)