Marantz lanceert App voor iPhone

05 september 2010 1 Minuut 0 Reacties
wizz_app_Marantz

Marantz heeft een applicatie gelanceerd, speciaal voor bezitters van een SR7005 AV receiver en/of AV7005 AV voorversterker. Via de Iphone of iPod Touch kunnen bezitters van deze apparatuur moeiteloos de bediening overnemen. De Wizz App heeft alle functionaliteiten om je receiver of voorversterker perfect in te regelen.

Een mooi ontworpen GUI (grafische user interface), in combinatie met een gebruiksvriendelijke opmaak, zorgt voor uiterst eenvoudige bediening van Marantz producten via het thuisnetwerk. De belangrijkste mogelijkheden zijn onder andere: Hoofdruimte aan/uit; Volume omhoog/omlaag; Mute aan/uit; Bronselectie; Tuner-bediening; Surround-modi; Menu-bediening; en bediening van een 2e en 3e zone. De App biedt snelle reactietijden en de bi-directionele feedback van de AV/SR7005 geeft snelle status meldingen weer van o.a. volume, bron en surround mode.

Daarnaast kun je met de Wizz App ook andere apparaten, mits aangesloten via het draadloze netwerk, moeiteloos bedienen. Zo kun je toegang krijgen tot een NAS drive of PC en bestanden selecteren en weergeven. De GUI zorgt er ook voor dat je overzichtelijk kunt zien wat er in je bibliotheken staat, inclusief cover art.

Ook is het mogelijk om andere Marantz apparatuur te bedienen, zoals Blu-ray spelers en CD-spelers, die via Marantz’ D-Bus systeem verbonden zijn met de AV/SR7005.

Wizz App is gratis te downloaden via de Apple App Store vanaf 3 september 2010. In eerste instantie zal de App geschikt zijn voor de AV7005 AV-voorversterker en SR7005 AV-receiver (beide toestellen behoeven hiervoor een software upgrade), maar er is ook een Demo Mode beschikaar. Later zal het ook mogelijk zijn om de Wizz App te gebruiken voor andere producten van Marantz.

Reacties (0)