Loewe komt met slimme radio’s, luidsprekers en een soundbar

14 oktober 2020 2 Minuten 0 Reacties
Loewe

Loewe heeft het nieuwe audioportfolio voor het komende jaar gepresenteerd. De fabrikant komt met slimme radio's, luidsprekers en een soundbar met subwoofer.

In de nieuwe line-up vinden we slimme radio’s uit de klang s-lijn, multiroom-luidsprekers uit de klang mr-serie en een nieuwe Dolby Atmos multiroom-soundbar.

Loewe klang s

Loewe komt met nieuwe slimme radio’s onder de naam klang s. Het gaat om twee nieuwe slimme radio’s met de naam klang s3 en klang s1.

De Loewe klang s3 is een slim speakersysteem dat internetradio, dab/dab+ tuner en een cd-speler combineert in één apparaat. Streamingdiensten als Amazon Music en Spotify Connect zijn al geïntegreerd. Dit model heeft een 60 watt versterker.

Advertentie

De Loewe klang s1 is een kleiner model en is volgens de fabrikant perfect om in kleinere ruimtes te gebruiken. Met een 40 watt versterker, display, dab/dab+, internetradio en geïntegreerde streamingfuncties heeft dit model hetzelfde aan boord als de klang s3, maar dan in een compacter ontwerp. De behuizing is van geborsteld aluminium.

Loewe klang mr

De fabrikant komt met drie nieuwe multiroom-luidsprekers met de naam klang mr5, klang mr3 en klang mr1. De drie modellen hebben een kegelvormig design wat moet zorgen voor een ruimtelijk geluid door het hele huis. Het topmodel de klang mr5 ondersteunt de hoge resolutie-standaard FLAC (192kHz) en moet ook voor veeleisende hifi-liefhebbers voldoende plezier garanderen. De klang mr5 heeft een totaal muziekvermogen van 90 watt en moet hierdoor ook moeiteloos grotere ruimtes kunnen vullen. De klang mr3 levert 60 watt en is geschikt voor middelgrote ruimtes. De compacte klang mr1 heeft een totaal muziekvermogen van 30 watt en is daarmee geschikt voor kleinere ruimtes.

De nieuwe klang mr-serie zijn geschikt voor het nieuwe Loewe multiroom-platform en kan gemakkelijk in een multiroom-opstelling bediend worden via Apple AirPlay 2 of Google Cast. Bovendien beschikken deze luidsprekers over een aanraakscherm.

Loewe klang bar5 mr en klang sub5

Tot slot komt de fabrikant met een nieuwe 5.1.2 Dolby Atmos multiroom-soundbar. De slimme Loewe klang bar 5 mr moet in combinatie met de Loewe klang sub5 subwoofer zorgen voor een goede thuisbioscoopervaring. Het systeem heeft een totaal vermogen van 400 watt. Aangezien het hier gaat om een slimme soundbar kun je ook muziek streamen van de bekende muziekstreamingdiensten en gebruikmaken van Google Cast en Apple AirPlay 2. Ook komt de soundbar met een eigen app. De soundbar heeft drie hdmi-poorten, 4k-opschaling en 4k-pass-through en dus voldoende ruimte voor uhd-spelers, settopboxen en spelcomputers. Via het nieuwe multiroom-platform kun je gemakkelijk multiroom-opstellingen maken en het systeem verder uitbreiden.

Prijzen en beschikbaarheid

Alle nieuwe audio-producten van Loewe zijn in het eerste kwartaal van 2021 verkrijgbaar. De prijzen zijn als volgt:

klang s3: 599 euro
klang s1: 399 euro
klang mr5: 699 euro
klang mr3: 499 euro
klang mr1: 399euro
klang bar5 mr inclusief klang sub5: 1299euro

Lees meer over Loewe of bezoek de website van Loewe.

Reacties (0)