LG onthult nieuwe soundbar line-up tijdens CES 2019

08 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
lg-sl9

LG heeft tijdens CES 2019 een nieuwe soundbar line-up onthuld, met daarin de SL10, SL9 (afbeelding) en de SL8. Voor alle drie de nieuwe soundbars geldt dat de Zuid-Koreaanse fabrikant heeft samengewerkt met hifi-audiofabrikant Meridian Audio.

Prijzen en releasedata zijn nog niet bekend.

Nieuwe soundbars van LG

Voor de drie nieuwste soundbars van LG heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf wederom de handen ineengeslagen met hifi-audiofabrikant Meridian. De soundbars worden SL10, SL9 (afbeelding) en SL8 genoemd en ondersteunen zowel Dolby Atmos als DTS:X. Met deze twee veelgeprezen technologieën kunnen gebruikers genieten van realistisch geluid dat uit meerdere richtingen en diepten lijkt te komen. Om een bioscoopachtige ervaring na te bootsen, kunnen gebruikers er ook voor kiezen de Wireless Rear Speaker Kit toe te voegen.

De LG-soundbars beschikken ook over een ingebouwde Google Assistant. Gebruikers kunnen hun soundbar dus bedienen en informatie verkrijgen door te zeggen: ‘Hey Google, verhoog het volume’ of ‘Hey Google, welke artiest speelt er nu?’. Bovendien kun je met deze soundbar ook andere slimme producten in huis aansturen met stemcommando’s. Zeg gewoon: ‘Hey Google, vraag LG om de luchtreiniger aan te zetten’, om aanpassingen te maken in huis zonder je stoel te verlaten.

Precieze releasedata en prijzen zijn op moment van schrijven niet bekend.

Update: LG heeft inmiddels de complete 2019 soundbar line-up aangekondigd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)