LG kondigt nieuwe Music Flow-line-up aan

15 december 2015 1 Minuut 2 Reacties
lg-music-flow-dec

De Zuid-Koreaanse fabrikant LG heeft een nieuwe soundbar-line-up aangekondigd onder het Music Flow-merk. Het gaat om drie verschillende modellen. Deze soundbars ondersteunen allemaal onder meer Google Cast, evenals wat nieuwe technische snufjes.

LG Music Flow: meer soundbars onderweg

LG is voornemens om begin volgend jaar meer soundbars onder het Music Flow-merk uit te brengen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft namelijk drie nieuwe modellen aangekondigd, die het tijdens CES 2016 breed uit de doeken wil doen. Deze drie nieuwe Music Flow-soundbars zijn allemaal geschikt gemaakt voor Google Cast en bevatten daarnaast nog wat andere technologie. De modellen gaan door het leven als SH8, SH7 en SH6 en beschikken ook over Bluetooth en Audio Music Play, evenals een gemakkelijk installatieproces.

Nieuw in deze soundbar-line-up is de toevoeging van LG’s Adaptive Sound Control (ASC). Volgens LG is dat een techniek die ‘weet’ wat voor instellingen de speakers moeten raadplegen, op basis van de gekozen media, en ook switcht van instellingen wanneer nodig. Het design van alle modellen is minimalistisch en bedoeld om in je huidige setup te verdwijnen. Zowel de SH8 als de SH7 zijn voorzien van draadloze subwoofers, terwijl de SH6 leunt op zes afzonderlijke speaker drive units voor het wegdrukken van al het geluid.

Naast deze nieuwe line-up zal LG ook nog nieuwe X-Boom-systemen laten zien tijdens CES 2016: twee LG X-Boom Solo-modellen (OM7560 en OM5560) en de CM9960. De Sampler Creator functie van de X-Boom maakt het mogelijk voor gebruikers om elk geluid op te nemen met hun smartphone en draadloos te verzenden naar de X-Boom. Vervolgens wordt het toegevoegd aan het digitale soundboard en de DJ kan met een druk op de knop het geluid selecteren. Alle modellen zijn uitgerust met een Party Thruster-hendel, waarmee er een multicolor lichtshow getoond wordt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Jeroen

Jeroen
15 december 2015 om 11:20

“De Taiwanese fabrikant LG”

iemand heeft z’n research niet gedaan.

Inloggen
Wesley Akkerman

Wesley Akkerman
15 december 2015 om 11:24

Pardon, dat moet natuurlijk Zuid-Korea zijn.

Inloggen