Klipsch lanceert Gallery G-17 Air luidspreker met AirPlay

18 januari 2012 1 Minuut 1 Reacties
Klipsch-Gallery-G17

AirPlay is een techniek die in steeds meer audioproducten gebruikt wordt. Ook de Amerikaanse fabrikant Klipsch rust een nieuwe luidspreker uit met de streaming-technologie voor Apple iOS apparaten. De Gallery G-17 Air is een luidsprekersysteem waarmee muziek vanaf een iPod, iPad of iPhone draadloos af te spelen is via een Wifi thuisnetwerk.

Daarnaast is het ook mogelijk om vanaf een desktop PC of laptop met iTunes bestanden te streamen naar de Gallery G-17 Air luidspreker. De luidspreker is voorzien van ‘horn-loaded’ technologie is een zeer slanke behuizing. Toch moet er ondanks de kleine afmetingen een indrukwekkend geluid bieden met diepe bassen en een helder dynamisch bereik. De Gallery G-17 beschikt over twee 20 Watt subwoofers en twee 10 Watt tweeters. Qua plaatsing is het systeem flexibel. Je kunt namelijk kiezen om de luidspreker aan de wand te hangen of om deze te plaatsen op de bijgeleverde glazen voet.

De Klipsch Gallery G-17 moet binnenkort op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 550 dollar. Of en wanneer het model in Nederland verschijnt is niet bekend.

Bron: Hifi


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

cupom desconto

cupom desconto
17 juni 2014 om 20:13

Appreciate the recommendation. Leet me try it out.

Inloggen