JBL presenteert Xtreme 3, Go 3 en Clip 4 draagbare speakers

02 september 2020 1 Minuut 0 Reacties
JBL Go 3

JBL heeft tijdens de IFA drie nieuwe draadbare bluetooth-speakers gepresenteerd. Het gaat om de JBL Xtreme 3, JBL Go 3 en JBL Clip 4.

JBL Xtreme 3

De JBL Xtreme 3 is de grootste draagbare speaker van de drie. De speaker heeft vier verbeterde drivers en twee pompende JBL Bass Radiators. Wat precies de specificaties zijn is onduidelijk, maar volgens JBL kun je gegarandeerd een feestje bouwen met deze speaker.

De batterij van dit model gaat 15 uur mee en het geheel is goed bestand tegen water en stof. Je kunt tot twee smartphones tegelijk met de speaker verbinden (bluetooth 5.1) en met de PartyBoost-functie kun je ook twee JBL Xtreme 3-speakers met elkaar verbinden voor stereogeluid.

De JBL Xtreme 3 is te koop vanaf oktober voor 299 euro in de kleuren Blue, Black en Squad.

JBL Go 3

De JBL Go 3 is de kleinste nieuwe draagbare bluetooth-speaker. Dit model heeft een batterijduur van maximaal vijf uur en is tevens bestand tegen water en stof. Via bluetooth 5.1 verbind je je smartphone, zodat je altijd en overal naar muziek kunt luisteren.

De JBL Go 3 is te koop vanaf oktober voor 39,99 euro in de kleuren Black, Blue, Blue & Pink, Red, Squad, Pink en Green & White.

JBL Clip 4

De vernieuwde versie van de Clip heeft een batterijduur van 10 uur en moet tevens zorgen voor een flinke bas. De JBL Clip 4 is bestand tegen water en stof en kun je via de karabijn gemakkelijk aan je rugzak vastmaken. Ook dit model ondersteunt bluetooth 5.1.

De JBL Clip 4 is te koop vanaf november voor 59,99 euro in de kleuren Black, Blue, Blue & Pink, Red, Squad, Pink en Green & White.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)