JBL Link Portable en Link Music met Google Assistent gepresenteerd

05 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
jbl-link-music-jbl-link-portable-foto-1

De JBL Link Portable en de JBL Link Music zijn twee slimme speakers met Google Assistent en bluetooth boord. Daarnaast zijn de speakers voorzien van ingebouwde Chromecast, waardoor je veelzijdige speakers in huis kunt halen.

Dit zijn de JBL Link Portable en Link Music

JBL heeft twee slimme speakers aangekondigd: de draagbare JBL Link Portable en de stationaire JBL Link Music. Beide speakers hebben wel veel overeenkomsten. Zo zijn ze voorzien van muziekweergave in 360 graden, wifi- en nluetooth-connectiviteit en ingebouwde Chromecast en Google Assistent. Je kunt dus een multiroom speakeropstelling maken met deze speakers, of ze nou van JBL zijn of niet. Daarnaast kun je ze gebruiken voor stembediening wanneer je meerdere smarthome-apparaten in huis hebt staan.

Naast de verbinding met andere Chromecast- en Link-speakers is het tevens mogelijk gebruik te maken van Apple Airplay 2, zodat je ook prettig gebruik kunt maken van Apple Music. Er is ondersteuning voor hd audiostreaming (24bit/96K) en een volle accu gaat zo’n acht uur mee (van de JBL Link Portable). Ook zijn ze allebei spatwaterdicht dankzij de ipx7-certificering. De speakers hebben een prijs van respectievelijk 99 en 149 euro en zijn binnenkort verkrijgbaar in de kleuren oceaanblauw, zwart, grijs, sienabruin, geelgroen en stro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)