JBL lanceert SB300 soundbar met draadloze subwoofer

16 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
jbl-sb300-soundbar

JBL is een van de weinig audiomerken die nog geen soundbar gelanceerd heeft, maar daar komt verandering in met de SB300. Deze soundbar is geschikt voor plaatsing onder je TV en wordt vergezeld door een draadloze subwoofer. Verder beschikt de soundbar over draadloze technieken en een strak design.

De JBL SB300 biedt ondersteuning voor DTS en Dolby audioformaten en middels de Dolby Virtual Speaker technologie een gesimuleerd surround effect weergeven. Binnenin de soundbar bevinden zich twee midrange units van 2 inch en een 1 inch tweeter per kanaal. Het totale vermogen van de soundbar is 50 Watt en apparatuur kan aangesloten worden via een digitaal optische aansluiting of een analoge stereo aansluiting. De subwoofer heeft een geintegreerde 100 Watt versterker en een frequentiebereik van 42Hz tot 200Hz. Verder krijg je bij het systeem een kleine afstandsbediening en een muurbeugel.

De JBL SB300 zal binnenkort in Engeland verschijnen voor een omgerekende prijs van 450,00 euro. Of en wanneer de SB300 in Nederland verschijnt is nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)