JBL lanceert Cinema 510 en 610 home cinema speakersystemen

14 oktober 2013 2 Minuten 0 Reacties
JBL-Cinema

Luidsprekerfabrikant JBL introduceert deze week twee nieuwe home cinema luidsprekersystemen. De Cinema 510 en 610 homecinema installaties zorgen door de 5.1 weergave volgens de fabrikant voor een ruimtelijk geluidseffect in de woonkamer en brengen een eind aan het matige geluid uit flatscreen televisies.

Beide compacte JBL home cinema sets zijn ontworpen met een eenvoudig snelle plug-and-play verbinding door middel van de meegeleverde luidsprekerkabels voor elke audio/video receiver of flatscreen. De sets zijn klein gehouden waardoor ze eenvoudig in elke woonkamer, slaapkamer of andere kamer te plaatsen zijn. De home cinema sets worden met beugels meegeleverd, zodat de satellietluidsprekers aan de wand kunnen worden gemonteerd.

JBL Cinema 610

De JBL Cinema 610 is een compleet en eenvoudig te installeren systeem dat beschikt over een 8-inch bass reflex 100W actieve subwoofer, vier identieke satellieten en een centrale luidspreker. De JBL Cinema 610 heeft ook muurbeugels, zodat de nieuwe 5.1 luidsprekerinstallatie aan te passen is aan elke ruimte. De satellieten kunnen zowel verticaal als horizontaal worden geïnstalleerd zodat ze in elke huiskameropstelling passen.

  • 8-inch bass reflex, 100W actieve subwoofer met vier spraakgestuurde satellieten
  • Apart midden kanaal voor scherpe sonische en heldere stemweergaves
  • Speciaal ontworpen voor makkelijk gebruik in elk huis waar de ruimte belangrijk is
  • Eenvoudig aan te sluiten met elk audio/video receiver voor een makkelijke plug-and-play ervaring met de meegeleverde luidsprekerkabels

JBL Cinema 510 geluidsinstallatie

De JBL Cinema 510 is aan te sluiten op elke audio/video receiver en beschikt over een 6.5-inch actieve subwoofer en vijf spraakgestuurde satellieten. De subwoofer bevat een regelaar voor volume- en fase-instelling, zodat het systeem optimaal benut wordt en zich kan aanpassen aan elke ruimte. De compacte JBL Cinema 510 is ontworpen om aan elke flatscreen tv gekoppeld te worden en te functioneren als een geïntegreerd systeem.

Advertentie

  • Eenvoudig te installeren
  • 6.5-inch bass reflex, 60W actieve subwoofer
  • Spraakgestuurde satellieten voor een gedetailleerde luisterervaring
  • Geleverd met alle kabels en accessoires

Prijzen en beschikbaarheid

JBL Cinema 510: verkrijgbaar vanaf oktober 2013 voor een adviesverkoopprijs van 249 euro.
JBL Cinema 610: verkrijgbaar vanaf oktober 2013 voor een adviesverkoopprijs van 349 euro.

Reacties (0)