JBL kondigt de compacte luidspreker JBL Boost TV aan

03 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
jbl-boost-tv

JBL heeft een nieuwe compacte speaker aangekondigd die je onder je televisie kunt zetten: de JBL Boost TV. De box is geschikt voor elke tv en is de eerste luidspreker die automatisch schakelt tussen het geluid van een TV en smartphone of tablet.

JBL Boost TV: de speaker voor onder de TV

Tijdens de IFA in Berlijn heeft JBL een nieuwe speaker aangekondigd: de JBL Boost TV. De Boost TV is geschikt voor ieder televisieformaat en is de eerste luidspreker die automatisch schakelt tussen het geluid van een TV en smartphone of tablet. De lichte Boost TV is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk. Ondanks het compacte formaat (380 mm) zou de Boost TV garant staan voor een indrukwekkend geluid, met een diepe basweergave, virtueel surround geluid en Dolby Digital voor HD-films.

 

Dankzij de eenvoudige plug ‘n’ play-constructie kunnen gebruikers binnen een paar minuten na het openmaken van de doos al genieten van het geluid. Het Boost TV-audiosysteem is voorzien van Bluetooth-streaming en JBL Connect-technologie. Dankzij JBL Connect is het heel eenvoudig om meerdere JBL Connect-compatibele luidsprekers met elkaar te verbinden, zodat ze hetzelfde Bluetooth-signaal afspelen. Gebruikers kunnen hun TV-luidspreker dus eenvoudig koppelen aan andere mobiele apparaten.

De Boost TV is tevens voorzien van SoundShift, een handige functie die automatisch schakelt tussen het geluid van verschillende apparaten. Dat voorkomt dat je het geluid vanuit twee bronnen tegelijkertijd hoort. Je kunt in totaal tot drie geluidsbronnen tegelijkertijd registreren. De Boost TV is voorzien van een twee keer 50-mm-transducer, een frequentierespons van 60 Hz – 20 kHz en een vermogen van 30W.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Boost TV is vanaf oktober 2015 beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 199 euro.

Reacties (0)