JBL introduceert compacte Flip 4 en Pulse 3 luidsprekers

04 januari 2017 2 Minuten 0 Reacties
jbl-pulse-3

JBL introduceert tijdens CES 2017 diverse nieuwe audioproducten. Het bedrijf komt met een nieuwe toevoeging voor de Flip-familie en breidt de Pulse-familie verder uit.

Alle nieuwe audioproducten moeten na de zomer van 2017 op de markt verschijnen.

JBL Flip 4

De Flip-familie heeft een nieuwe aanwinst: de JBL Flip 4. Met optimaal geluid en een avontuur-bestendig design maakt de Bluetooth-speaker het mogelijk om audio overal met je mee te nemen. De helderheid van het geluid is volgens de fabrikant verbeterd, de speeltijd is verlengd naar 12 uur en de speaker is nu waterproof met een nieuw robuust stoffen design. De JBL Flip 4 volgt de JBL Clip 2, de JBL Charge 3 en de JBL Pulse 3 op in de rij van draagbare waterproof speakers.

Daarnaast heeft de speaker JBL Connect+, waardoor er meer dan 100 andere speakers met Connect+-technologie aan elkaar kunnen worden verbonden. Met een druk op de knop maak je gebruik van Siri en Google Now door middel van de JBL Voice Integration en switch je direct naar een nieuw nummer of check je het weer. De geluids- en echo-onderdrukking maken het mogelijk om kristalheldere telefoongesprekken te voeren.

Advertentie

De JBL Flip 4 is de lente van 2017 beschikbaar in de kleuren zwart, wit, groenblauw, grijs, rood en blauw.

JBL Pulse 3

Ook de JBL Pulse familie breidt uit, met de JBL Pulse 3. Een waterproof, draagbare Bluetooth-speaker met 360° geluid en een opvallende led-lichtshow. De volledig vernieuwde speaker heeft onderaan drie drivers en dubbele passieve radiatoren voor 360° geluid, terwijl de bovenkant een 360° led-lichtshow geeft. Ook heeft de speaker een verlengde speeltijd van 12 uur.

De JBL Connect+ technologie maakt het ook op dit model mogelijk om meer dan 100 Connect+ speakers aan elkaar te koppelen. En via de app is het onder andere mogelijk om je eigen JBL Pulse 3 lichtshow samen te stellen. De waterproof-speaker streamt muziek naar smartphones en tablets en biedt toegang tot Siri en en Google Now door middel van de JBL Voice Integration.

De JBL Pulse 3 is in de lente van 2017 beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

Reacties (0)