Jamo vernieuwt Studio Series luidsprekers

14 december 2013 1 Minuut 4 Reacties
Jamk-Studio-Series-luidsprekers-2

Jamo laat deze week weten de Studio Series luidsprekers compleet vernieuwd te hebben. Met de vernieuwde serie moet volgens de fabrikant de audiokwaliteit naar een nog hoger niveau getild worden.

Het Deense Jamo, wat onderdeel is van de Klipsch Group, geeft in een persbericht aan dat de gebruikservaring van de vernieuwde luidsprekers in de Studio Series wederom verbeterd is door een combinatie van een nog hogere audiokwaliteit en een verbeterd design. Het resultaat sluit volgens de fabrikant perfect aan bij de traditie van het bedrijf. Hierin speelt een Deens design met natuurlijke structuren, strakke vormen en zachte lijnen een belangrijke rol.

Qua audioweergave heeft Jamo diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo beschikken alle luidsprekers in de serie over soft dome tweeters die voor een heldere weergave van details moeten zorgen middels de Waveguide-technologie. De luidsprekers zijn daarbij voorzien van aluminium midrange drivers en subwoofers die voor diepere lage tonen moeten zorgen. 

De vernieuwde Studio Series bestaat uit drie vloerstaande zuilluidsprekers die gaan onder de naam S 628, S626 en S526. De compacte boekenplank speaker heeft de naam S 622 meegekregen en de center speaker gaat onder de naam S 62 CEN. Alle modellen worden in verschillende kleurvarianten gelanceerd; white ash, black ash en dark apple. De speakers kunnen inmiddels al bij geselecteerde Nederlandse winkels gekocht worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

peter vb

peter vb
27 december 2013 om 15:37

Beste Martijn, een complete seround set voor 700 euro is in de verste verte geen hi-end. Denk dat ze er bij Jamo zelf ook zo over denken. Mvg Peter.

Inloggen


27 december 2013 om 15:50

Ja, is een subjectief iets denk ik toch. In vergelijking met het meeste waar we over schrijven weer wel namelijk 🙂

Inloggen
peter vb

peter vb
27 december 2013 om 15:49

Zo, jij bent snel:-)

Inloggen


27 december 2013 om 15:50

Jep 🙂

Inloggen