Iomega lanceert nieuwe ScreenPlay HD Media Player DX

13 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
Iomega-Screen-Play-DX

Iomega kondigt met de nieuwste ScreenPlay DX HD Media Player haar nieuwe lijn van mediaspelers aan. Met mediaspeler bekijk je op TV je video's, films en foto's, luister je naar muziek op het internet en krijg je toegang tot je persoonlijke content in Full HD 1080p.

/p> De nieuwe Iomega ScreenPlay HD Media Player DX is compatibel met de meest gangbare multimedia formaten zoals H.264, WMV en RMVB. Bovendien zorgt de DLNA certificering ervoor dat gemakkelijk media bestanden kunt streamen vanaf andere apparaten in je thuisnetwerk. Andere eigenschappen zijn DivX Certified Plus ondersteuning om HD films in .mkv te bekijken, draadloze verbindingsmogelijkheden dankzij de meegeleverde 802.11n dongle en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening met een volledig QWERTY-toetsenbord.

De Iomega ScreenPlay HD Media Player DX heeft ook een webbrowser waarmee je gemakkelijk naar de inhoud van vooraf geselecteerde locaties kunt surfen of andere sites bezoekt. De mediaspeler kan via de HDMI of composiet video en optische audio uitgangen aan de TV gekoppeld worden. Je kunt er ook alle computers in je lokale netwerk op aansluiten, wat de opslag, toegang en het delen van audio, video en foto’s via het thuisnetwerk of de bewaren van alle bestanden op een praktische locatie vergemakkelijkt.

De ScreenPlay DX is verkrijgbaar in twee modellen met een opslagcapaciteit van 1TB (239,00 euro) of 2TB (289,00 euro). Deze twee modellen worden aangevuld door de Iomega ScreenPlay TV Link DX HD Media Player die geen on-board opslagcapaciteit heeft maar die via een TV toegang biedt tot internet content naar digitale bestanden die zijn opgeslagen op het persoonlijke lokale netwerk of op USB apparaten waarop ScreenPlay TV Link DX is aangesloten. Elke ScreenPlay DX heeft twee USB-poorten om extra opslag apparaten aan te sluiten en worden geleverd met een draadloze dongle en een HDMI kabel.

Advertentie

Reacties (0)