IFA 2010: Een vooruitblik

03 augustus 2010 1 Minuut 0 Reacties
ifa-2010-berlijn

3D TV's en interactieve TV's (verbonden met het internet) worden waarschijnlijk de belangrijkste producten tijdens de IFA 2010 beurs, de grootste consumenten elektronica beurs van Europa. Maar waarom doet deze show er toe? Omdat de CES show in Las Vegas zich focust om de Amerikaanse markt en de grootste lanceringen tijdens de IFA zich sneller in ons eigen land zullen laten zien.

De highlights zullen waarschijnlijk van de stands van Sony, Panasonic, LG, Toshiba, Philips en Samsung komen. Meestal heeft elk van deze merken zelfs een hele hal voor zichzelf. De eerste week van september zullen al deze merken, en nog vele anderen natuurlijk, Berlijn overnemen en de aandacht leggen op hun nieuwste, mooiste of beste producten.

Alhoewel de beurs vaak gecentreerd is rondom AV producten worden er ook steeds meer computer producten getoond. Zo kwam Samsung vorig jaar op de beurs met een nieuw serie laptops. Voor dit jaar kunnen we wellicht ook een aantal nieuwe tablet computers verwachten, een hot item op dit moment, misschien zelfs tablets die werken met Google’s nieuwe Chrome OS.

We verwachten ook veel meer 3D TV’s te zien te krijgen en de daarbij behorende accessoires als universele 3D brillen die je voor elk merk 3D TV kunt gebruiken. Wellicht dat we ook wat kunnen verwachten van content providers van 3D materiaal.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)