Home cinema systemen om bij weg te dromen #4: Star Trek

26 juni 2013 1 Minuut 3 Reacties
ultieme-home-cinema-systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks home cinema systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een home cinema in de stijl van Star Trek.

Star Trek liefhebbers

Elke fan van Star Trek heeft er denk ik wel eens over gedroomd om in de stoel van de kapitein van een Starfleet-schip te zitten. Zeker in tijden dat er niet gevochten hoeft te worden met buitenaards gespuis, maar dat er tijd gemaakt kan worden voor een goede film. Want een Starfleet schip heeft natuurlijk alle apparatuur aan boord om een film perfect af te spelen.

Helemaal af

Deze home cinema opstelling is gebouwd door het Canadese ESC voor een klant in de VS. De klant wilde graag een opstelling die tot in de details lijkt op een schip van de Starfleet. En niet alleen qua uiterlijk, maar ook technisch. De gemotoriseerde deuren maken het plaatje namelijk helemaal af.

Persoonlijk ben ik geen fan van Star Trek, maar ik zou het zeker niet als straf zien om in deze ruimte een filmpje te mogen kijken. Droom je met me mee bij de plaatjes hieronder?

Jouw ultieme home cinema?

Is dit iets voor jou? Deze Star Trek home theater? Of heb jij een andere op het oog? Ik lees er graag over!

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (3)

peter

peter
26 juni 2013 om 21:52

Je vriendenkring zal zich snel verdubbelen met zo’n set. Speakers mooi verwerkt in de muren.

Inloggen
frans de groot

frans de groot
27 juni 2013 om 12:44

Je moet er wel een ruimte voor hebben thuis ik heb wel een vierkantekamer thuis met groot ledtv 138 cm met 7.1 geluid met kleine kef surrounds 4 stuk achter en voor hebben 2 monitoren voor de soundtrack en een platte center alles kef en rel subwoofer met marantz reciver en bluray panasonic en horizon box upc ik ben tevreden zo.

Inloggen
jo boreas

jo boreas
14 augustus 2013 om 10:38

ik ben zelf ook zeker fan van star trek en star wars ik heb je home cinnema bekeken en het ziet er geweldig uit hier droomt toch ieder een van .zelf heb ik niet de ruimte om zo iets te maken.ik heb zelf ook een surround set en ben er nog mee bezig om het te vebeteren.heb pas geleden een nieuwe subwoofer gekocht en stukje bij beetje bouw ik het op.het blijft altijd mooi om te kijken en te luisteren.veel kijk en luister plezier groed jo boreas.

Inloggen