Home cinema systemen om bij weg te dromen #29: Was het maar zomer

30 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
ultieme-home-cinema-retina

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week mooie outdoor home cinema's. Dat het maar weer snel zomer wordt!

Toen ik begon met deze serie was het zomer. Een mooi moment om stil te staan bij outdoor home cinema’s. Nu is het al een tijdje winter en hoewel de kou nu pas echt door lijkt te zetten kijk ik toch alweer uit naar de zomer. Heerlijke lange avonden buiten films en series kijken in één van deze fantastische home cinema’s.

Buitenspelen wordt weer leuk

Vroeger mocht ik nooit tv kijken toen ik uit school kwam. “Ga maar buiten spelen”. Zoals je kunt zien is dat prima met elkaar te combineren. Leuk huisje in de bossen? Op het balkon kun je misschien wel een home cinema kwijt.

En anders is er wel plek bij het zwembad

Of gewoon in de achtertuin

Op het strand

Of als het even kan op het dak.

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

Reacties (0)