Home cinema systemen om bij weg te dromen #21: Eigen accenten

14 november 2013 1 Minuut 0 Reacties
ultieme-home-cinema-retina

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een home cinema accenten die de ruimte echt "eigen" maken.

Niet elke home cinema is even mooi, maar dat is een kwestie van smaak. Wat ik heel mooi vind kun jij foeilelijk vinden. Maar ook andersom. Deze week een home cinema waar de eigenaar een bijzonder eigen accent aan toegevoegd heeft. Niet mijn smaak, maar een heel bijzondere ruimte.

Geen plannen voor een home cinema

Toen Floyd Otto zijn huis kocht in Ravenna, Ohio had hij helemaal geen plannen voor een home cinema, maar na 9 jaar twijfelen is hij toch overstag gegaan. Helaas was er in zijn huis geen ruimte die optimaal was voor een home cinema, maar hij was van plan om het toch te proberen. Maar dan moest het wel echt zijn ruimte zijn.

Hout uit de achtertuin

Daarom is hij met zijn SUV zijn gigantische achtertuin ingereden en heeft daar genoeg bomen omgehakt om zijn home cinema ruimte te kunnen bouwen. Deze bomen heeft hij eigenhandig omgehakt en met hulp heeft hij er planken en balken van gemaakt.

Advertentie

Het eindresultaat

Het is een home cinema geworden in de kelder die ruimte biedt aan 7 mensen. Iedereen heeft z’n eigen leren stoel en zit recht voor het 120-inch scherm. Kijk zelf naar het eindresultaat en houd in het achterhoofd dat al het hout dat je ziet uit de achtertuin van de eigenaar komt.

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)