Home cinema systemen om bij weg te dromen #19: de huiskamer

31 oktober 2013 1 Minuut 0 Reacties
ultieme-home-cinema-systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week home cinema in de huiskamer.

Vorige week heb ik stil gestaan bij zolders die omgebouwd zijn tot home cinema’s. Maar waarom helemaal naar zolder? De meeste mensen hebben hun plekje eigenlijk al gevonden in de huiskamer. Daar staat die heerlijke bank en daar hangt dat fantastische scherm aan de muur.

Home cinema in de huiskamer

Het hoeft niet altijd groot en overdadig te zijn. Er zijn al genoeg thema home cinema’s voorbij gekomen. Daarom wil ik nu graag even stil staan bij de mogelijkheden in de huiskamer. Zoals je hieronder kunt zien is er niet heel veel nodig om een huiskamer home cinema te mogen noemen. Wat ik mooi vind aan de huiskamers hieronder is dat het subtiel is. Het huiskamergevoel is groter dan de aanwezigheid van dure apparatuur en gigantische luidsprekers.

Ik ben fan van de laatste, maar zou graag de beamer van de tweede willen hebben. En jij?

Advertentie

Jouw ultieme home cinema?

Zie jij jezelf al lekker genieten zo? Of zit je toch liever binnen in je eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

Reacties (0)