Home cinema systemen om bij weg te dromen #10: James Bond

08 augustus 2013 1 Minuut 0 Reacties
ultieme-home-cinema-systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen. Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een thuisbioscoop in de stijl van James Bond.

James Bond fan

Als je fan bent van James Bond dan is er eigenlijk maar één manier om dat goed te tonen: met een home cinema in de stijl van jouw icoon. Waarschijnlijk dacht degene die opdracht gaf voor dit ontwerp er ook zo over. En ik moet zeggen dat het hem aardig gelukt is.

In opdracht van een advocaat heeft 3D Squared een home cinema ontworpen en gebouw geheel in stijl van James Bond. Dit keer geen ruimte vol relaxte banken of stoelen, maar een ruimte waar James Bond zich het liefst – op zijn bed na dan – bevindt: aan de bar. Voor de bar staan wel een aantal stoelen, maar de eigenaar van deze home cinema zal voornamelijk staand met een Vesper Martini gebruik maken van zijn home cinema.

Jouw ultieme home cinema?

Is dit een thuisbioscoop voor jou? Of heb jij een eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

Reacties (0)