Harman Kardon lanceert MultiBeam 700 soundbar in Citation-serie

10 maart 2020 1 Minuut 0 Reacties
Harman Kardon Multibeam 700

De Harman Kardon MultiBeam 700 soundbar is voorzien van een lcd-kleurendisplay, AirPlay 2-ondersteuning, spraakbediening en zeven drivers.

Harman Kardon introduceert een nieuwe luidspreker in de Citation-serie. Deze serie bestaat al uit een aantal draadloze speakers en soundbars die in een multiroom-opstelling kunnen werken, maar deze week wordt er nog een soundbar aan de serie toegevoegd. Het gaat om de MultiBeam 700, die tijdens CES 2020 al aangekondigd werd en voorzien is van een lcd-kleurendisplay en zeven drivers.

Harman Kardon MultiBeam 700

De soundbar maakt, zoals ze naam al doet vermoeden, gebruik van de MultiBeam-technologie van Harman Kardon. Hiermee wordt het geluid door de hele kamer verspreid en middels weerkaatsingen op muren en plafonds richting de gebruiker gestuurd. De MultiBeam 700 komt met een subtiele vorm en een wollen buitenkant van de Deense textielproducent Kvadrat.

Ingebouwde Chromecast en Airplay 2 geven toegang tot honderden apps waarmee je audio kunt streamen. Bovendien is het mogelijk om je favoriete muziek te streamen naar andere luidsprekers via het multiroom-audiosysteem om in meerdere kamers te kunnen luisteren. De soundbar van Harman Kardon kan worden bediend met de stembediening van Google Assistent. Tot slot kan de MultiBeam 700 met de Harman Kardon Citation Sub S, de nieuwe draadloze subwoofer uit de serie, gekoppeld worden voor een volledige homecinema-ervaring.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Citation MultiBeam 700 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499 euro en komt in een zwarte en grijze variant. De optionele Citation Sub S kost 399 euro.

Lees ook onze Harman Kardon Citation MultiBeam 700 review.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)