Evenement Gesponsord Audio Gesponsord door Dutch Audio Event

Dutch Audio Event – Een pracht show!

22 oktober 2021 1 Minuut 0 Reacties
Ditch Audio Event

Het Dutch Audio Event zal plaatsvinden op 30 en 31 oktober 2021 van 10.00 tot 17.00 uur in het voor velen vertrouwde Koningshof in Veldhoven en is daarmee de eerste beurs in Europa die zijn deuren opent! 

Ondanks alle Corona perikelen is de organisatie bezig een pracht show neer te zetten. En reeds meer dan vijftig deelnemers die samen meer dan driehonderd merken vertegenwoordigden geven acte de présence. Het Dutch Audio Event is een samenwerking met de oude en vertrouwde X-Fi show en Hifi.nl. Partijen hebben elkaar opgezocht en hebben organisatie en marketingtalent gebundeld om een mooie en inhoudelijke beurs neer te zetten. 

Deelnemers

De lijst met deelnemers is ondanks Corona indrukwekkend! Ook dit jaar zal er naast de mooiste high-end apparatuur en noviteiten ook weer veel aandacht zijn voor lezingen en live muziek. Want de muziek geeft onze grote hobby de invulling die het nodig heeft om tot bloei te komen. Hieronder een willekeurige greep aan deelnemers:

Aequo Audio, DALI, Hifi Corner trading, Joenit, Driade, Aspera Audio, Linn, Soundprism, Ilumnia, Grimm Audio, X-Fi Audio Import, PUUR, HVP,  JK Acoustics, Veddan, Daluso, Helios, Fine Sounds Benelux, Merril Audio, Rik Stoet en vele andere…

Advertentie

Veilig

De organisatie nodigt iedereen uit om naar de show te komen en doe als lezer vooral hetzelfde. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. De show zal veilig worden georganiseerd. Er zal een eenvoudige looproute worden ontwikkeld zodat we zorgeloos door de gangen kunnen struinen. Neem daarnaast de Corona check app mee naar het event zodat iedereen een veilige beursgang heeft. Bezoekers die niet gevaccineerd zijn hebben een negatief testbewijs nodig om binnen te komen. Overigens is het ook dit jaar weer gratis parkeren bij Koningshof. Degene die met het openbaar vervoer komen kunnen vanaf het station Eindhoven met verschillende bussen makkelijk voor de deur bij Koningshof uitstappen. Tickets kun je online bestellen via de website https://dutchaudioevent.nl.

Lees meer op de website van Dutch Audio Event.

Reacties (0)