D&M Holdings verzorgt distributie Polk en Definitive Technology

14 april 2014 1 Minuut 1 Reacties
Polk-audio

D&M Holdings, actief in de consumentenmarkt en het professionele audio- en videosegment, kondigt vandaag de nieuwe samenwerking aan met het Amerikaanse Sound United. Deze samenwerking betreft de distributie van de audioproducten van Polk en Definitive Technology in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en de Benelux.

Polk en Definitive Technology zijn met een gezamenlijk marktaandeel van 30 procent de grotere spelers in de Amerikaanse markt voor high-end speakers. Volgens Terry O’Connell, Presidente Sales & Marketing van D&M Europe, zijn deze twee merken dan ook een perfecte aanvulling op de Denon- en Marantz-productlijnen.

Definitive Technology is leverancier van high-end speakeroplossingen die bekend staan om hun hoge precisie en indrukwekkende ontwerp. De producten hebben een verfijnde en strakke uitstraling en leveren een multidimensionele luisterervaring van hifi-kwaliteit, aldus D&M. Polk is ontwerper en fabrikant van hoogwaardige audioproducten. Op basis van ruim veertig jaar ervaring op het gebied van audio, technologie en ontwerp, maakt Polk toegankelijke audio-oplossingen met een rijk en gebalanceerd geluid en klassieke look.

D+M begint vanaf begin mei met de Europese distributie van een select aantal producten van Polk en Definitive Technology.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

peter vb

peter vb
14 april 2014 om 15:46

Dit is echt goed spul en ongelofelijk dat het hier nog zo onbekend is. Dit kan je met gemak tegenover B&W Dynaudio zetten. De oprichter van deze twee merken dhr Sandy Gross heeft deze bedrijven inmiddels verkocht en vijf jaar geleden een nieuw merk begonnen,namelijk Goldenear wat ook echt heel goed is. Maakt gebruik van een lint tweeter en krijgt echt ongelofelijk goede recensies voor een redelijk betaalbare prijs. Als het om speakers gaat staan die Amerikanen hun mannetje wel.

Inloggen