Denon verbetert CEOL Piccolo hifi-systeem

30 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
Denon-CEOL

De nieuwste versie van het compacte Denon CEOL Piccolo audiosysteem krijgt onder meer integratie van Spotify Connect waardoor je snel en eenvoudig je favoriete muziek kunt beluisteren.

Daarnaast zijn Bluetooth en NFC geïntegreerd voor diegenen die muziek die niet van Spotify komt vanaf hun mobiele apparaten naar het systeem willen streamen.

Qua uiterlijk heeft Denon de acrylic bovenzijde nu dubbellaags gemaakt en een aantal extra knoppen toegevoegd. Verder is er weinig veranderd en dus biedt het systeem nog steeds de mogelijkheid om muziek weer te geven via AirPlay en DLNA, is er ondersteuning voor hoge resolutie audiobestanden tot 24-bit/192kHz, kun je een usb-stick of -apparaat via usb koppelen, heb je de beschikking over een digitale audio-ingang en is er een vermogen van tweemaal 40 Watt aanwezig.

In Nederland wordt de Denon CEOL Piccolo verkocht voor een prijs van 449 euro. Wil je het systeem zonder speakers dan betaal je 359 euro. Overigens wordt in de UK ook een prijsverlaging doorgevoerd maar het is niet duidelijk of en wanneer dit ook in Nederland doorgevoerd wordt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)