Denon lanceert AVC-X4800H AV-receiver met negen kanalen

31 januari 2023 1 Minuut 0 Reacties
Denon AVC-X4800H

Denon heeft vandaag een nieuwe av-receiver aan zijn assortiment toegevoegd. De fabrikant komt met de AVC-X4800H, voorzien van negen kanalen en ondersteuning voor alle populaire audioformaten.

De Denon AVC-X4800H is een av-receiver speciaal voor de thuisbioscoopliefhebbers. Met een HDMI-verwerking, 9-kanalen, 200 watt aan vermogen, 3D surroundgeluid en ondersteuning voor 8K-videomateriaal. Met een extra versterker is het mogelijk tot 11.4-kanalen te verwerken.

De receiver komt met ondersteuning voor Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced, Auro 3D en de mogelijkheid om oudere content op te schalen naar een 3D-surroundbeleving. De versterker biedt ruimtecorrectietechnologie van Audyssey (MultEQ XT32) en vanaf medio maart kun je ook Dirac Live als extra optie aanschaffen.

Natuurlijk is de receiver ook het middelpunt van je entertainment. Zo komt het apparaat met Heos built-in, wat betekent dat je via de Heos-app toegang krijgt tot alle muziekstreamingdiensten en eigen media uit je netwerk. Ook kun je de receiver als onderdeel van een multiroomopstelling gebruiken.

Er zijn zeven hdmi-inputs aanwezig, voorzien van hdmi 2.1. Ook heb je de beschikking over drie hdmi-uitgangen, waarvan er twee ondersteuning voor 8K-content bieden. HDR wordt volledig ondersteund, in de vorm van Dolby vision, HLG en HDR10+.

De Denon AVC-X4800H is te koop voor een adviesprijs van 2.599 euro.

Reacties (0)