Denon introduceert CEOL RCD-N12 hifi-systeem

01 september 2023 1 Minuut 0 Reacties
Denon CEOL-N12 DAB

Denon introduceert het nieuwe hifi-systeem CEOL RCD-N12. De nieuwste generatie van het CEOL-hifisysteem levert volgens de fabrikant zelf superieur geluid uit een compacte behuizing. Door de toevoeging van HDMI ARC-technologie is het nu mogelijk om al het tv-geluid via het CEOL-systeem te laten lopen.

Je kunt de CEOL RCD-N12 met Denon SC-N10 luidsprekers of met elk ander paar luidsprekers op de markt combineren. De aansluitingen voor luidsprekers zorgen voor een lange levensduur en optimale prestaties.

De CEOL RCD-N12 van Denon staat voor:

  • De geluidskwaliteit van Denon uit een compacte en mooi ontworpen alles-in-één-oplossing.
  • Een elegant ontwerp met een klein ruimtebeslag, afgeronde hoeken, een gemakkelijk af te lezen display en verlichte bedieningsknoppen die in geen enkele omgeving misstaan.
  • Heel veel muziekbronnen, waaronder een DAB+ en FM-tuner, een geïntegreerde cd-speler, streamen met HEOS, tv-aansluitmogelijkheden via HDMI ARC en een directe phono-ingang.
  • HEOS-integratie om naadloos muziek af te spelen van favoriete online diensten en TuneIn internetradio; slimme apparaten verbind je gemakkelijk via AirPlay 2 of Bluetooth.
  • Gemakkelijk installeren en gebruiken. Wij verwachten niet dat jij een technisch expert bent. Denon heeft alles vooraf al opgelost.

De CEOL RCD-N12 is vanaf begin september voor €799 in het zwart en wit verkrijgbaar via erkende Denon-dealers. De als optie leverbare bijpassende luidspreker SC-N10 kost €100 per paar.

Reacties (0)