Denon gaat samenwerking aan met Spotify voor integratie met receivers

06 september 2012 1 Minuut 0 Reacties
Denon-AVR-3313

Online muziekdienst Spotify wint nog steeds aan populariteit en natuurlijk moeten fabrikanten van home audio producten hier op inspringen. Waar eerder onder meer Onkyo AV receivers op de markt bracht met directe Spotify integratie, is het nu de beurt aan Denon. De fabrikant heeft gisteren haar samenwerking met Spotify aangekondigd.

Door deze stap biedt een select aantal home cinema van Denon voortaan rechtstreeks toegang tot de belangrijkste service op het gebied van digitale muziekstreaming. Met een eenvoudige firmware update zijn een aantal receivers snel te voorzien van Spotify integratie.

Spotify is de allergrootste muziekstreamingservice op de markt en biedt toegang tot de meest uitgebreide muziekbibliotheken ter wereld. Als gebruiker van Spotify Premium heb je altijd de beschikking over alle muziek die je maar kunt wensen, waar je ook bent: vanaf je computer, je mobiele telefoon, je iPad, en nu ook vanaf je home audiosysteem van Denon. Spotify gebruikers met een Premium account kunnen muziek luisteren in HiFi kwaliteit met een bitrate van 320 kbps.

Voor Denon gebruikers is Spotify toegankelijk dankzij de grafische gebruikersinterface van de AV receivers of de Denon Remote App. De volgende producten van Denon bieden ondersteuning voor Spotify (online firmware update vereist):

Denon AVR-3313
Denon AVR-2313
Denon AVR-2113

Reacties (0)