De Sony HT-S20R is een betaalbare 5.1-kanaals soundbarsysteem

20 april 2020 1 Minuut 1 Reacties
sony-s20r-1

Sony heeft een nieuw, betaalbaar soundbarsysteem aangekondigd dat ondersteuning aanbiedt voor 5.1-kanaals geluid: de Sony HT-S20R. Het systeem bestaat uit twee bedrade achterspeakers en een 3-kanaals soundbar. Ook is er een losse subwoofer aanwezig.

Dit is de Sony HT-S20R

Het totale uitgangsvermogen van het systeem is 400 watt. De subwoofer is niet draadloos, maar sluit je aan via een kabel. Daarnaast je rekenen op de volgende aansluitingen: hdmi-arc met Bravia-sync, optische audio-ingang, analoge audio-ingang (voor stereo mini) en usb-type-a (met ondersteuning voor FAT32 en NTFS). Omdat hdmi-arc aanwezig is, kun je het systeem bedienen met de remote van je televisie. zo hoef je dus niet altijd de afstandsbediening van de soundbar te pakken. Muziek is draadloos af te spelen via bluetooth, versie 5.0.

Via de optische ingang kun je Dolby Digital, Dolby Dual mono en 2-kanaals LPCM afspelen, terwijl je via usb wav, mp3 en wma afspeelt. Het systeem beschikt over vier geluidsmodi, namelijk Auto Geluid, Bioscoop, Muziek en Standaard. Ook zijn er nog de Nachtmodus en de Stemmodus. Het systeem wordt geleverd met een afstandsbediening (inclusief batterijen), optische audiokabel, handleidingen en natuurlijk de stekkers. Je kunt het nieuwe systeem van Sony, de Sony HT-S20R, nu kopen voor een bedrag van 250 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

M. Gast

M. Gast
08 mei 2020 om 18:14

Kan een soundbar ook IN een kast worden geplaatst, achter deurtjes?

Inloggen