D-Link verhoogt snelheid draadloze streaming in huis met de nieuwe Powerline

19 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
D-Link-Powerline-500

D-Link brengt een nieuwe Powerline uit die netwerksnelheden biedt tot 500 Mbps via het bestaande electriciteitsnet. Elk stopcontact in huis is een mogelijke connectie waar je bijvoorbeeld game consoles, computers, mediaspelers of een netwerkschijf kunnen inpluggen om HD video of andere media te streamen.

Diensten als HD video en TV, internettelefonie en online games zorgt ervoor dat we steeds meer verbonden zijn en ook de onderling verbinding is hoger dan ooit. Al deze functies kunnen het netwerk belasten. D-Link lanceert Powerline AV 500-adapter (DHP-500AV) voor hogere en meer stabiele transmissiesnelheden voor het thuisnetwerk. Starter Kit DHP-501AV is een complete netwerkoplossing voor het digitale huis op basis van de bestaande elektriciteitsnet in de muren. DHP-500AV (en startpakket DHP-501AV) met ingebouwde Atheros chip, biedt een zeer hoge overdrachtsnelheid tot 500 Mbps. De 128-bits AES-encryptie beschermt tegen hackers en ongewenste toegang tot het netwerk. De Quality of Service (QoS) verzekert dat online gaming en tv of muziek streams gelijktijdig zonder haperingen over het thuisnetwerk verloopt.

Energiebesparende technologie

PowerLine AV 500-adapter is uitgerust met D-Link energiebesparende technologie van D-Link Green. Het detecteert automatisch welke verbindingen actief zijn en wanneer er geen gegevensoverdracht plaatsvindt, zal de adapter na verloop van tijd automatisch in de slaapstand gaat om energie te besparen. Het stroomverbruik in standby-modus is minder dan 1 watt, dat zeker een besparing betekent voor de consument.

Features Powerline AV 500-adapter

• Maakt gebruik van bestaande thuisnetwerk en standaard stopcontact (bekabeling moet deel uitmaken van de installatie) • Transmissiesnelheden tot 500 Mbps • Ondersteuning Quality of Service biedt gebruikers de mogelijkheid om dataverkeer automatisch te prioriteren • Met een druk op de knop activeert de 128-bit AES encryptie voor hoge veiligheid van het netwerk • Energiespaarstand met D-Link Green • Plug & Play-installatie • DHP-500AV is terugwaarts compatibel met HomePlug D-Link AV-serie


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)