CES 2011: Samsung toont Google TV box en Blu-ray speler

08 januari 2011 1 Minuut 0 Reacties
samsung-google-tv

De berichten waren dat Samsung van plan was om een groot aantal Google TV toestellen te presenteren tijdens de, maar heeft op het laatste moment een verandering doorgevoerd en blijft vasthouden aan haar Smart TV functionaliteit. Toch heeft dit de komst van twee Google TV producten van Samsung niet tegen kunnen houden.

Samsung toonde deze week een standalone Google TV Blu-ray speler en een Google TV “companion” box. Beide producten zien er aardig uit de opvallend is dat de companion box nogal kleiner is dan de Logitech en Sony Google TV boxes. Het idee van Samsung achter het tonen van deze twee producten is dat het merk ook andere platformen kan ondersteunen. Toch was er geen belofte over een lancering, lanceer datum of een prijsklasse.

Samsung toonde ook een Samsung Galaxy S smartphone die de Google TV controller applicatie bevatte, maar dat stelde niet veel voor, en er was geen fysiek toetsenbord of een afstandsbediening te vinden bij Samsung. Eigenlijk stelt de Samsung Google TV line-up dus bar weinig voor, maar hetzelfde kan wellicht gezegd worden van Google TV zelf op dit moment.

Reacties (0)