Canton lanceert Smart Soundbar 10 met Dolby Atmos en Chromecast

02 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Canton Smart Soundbar 10

In juli presenteerde Canton de Smart Soundbar 9, en deze week wordt het topmodel aan de line-up toegevoegd. De Duitse fabrikant komt met de Smart Soundbar 10, voorzien van Dolby Atmos en Chromecast.

Canton Smart Soundbar 10

Het vlaggenschip voor het komende seizoen is de Canton Smart Soundbar 10, een soundbar met ondersteuning voor multiroom-audio en muziekstreaming via Wifi en bluetooth. Die eigenschappen heeft de Smart Soundbar 10 gemeen met zijn goedkopere broer. Daar bovenop komt echter ook ondersteuning voor Dolby Atmos en een ingebouwd touchpaneel voor de bediening.

In de behuizing van de Smart Soundbar 10, die 10 centimeter breder is dan de Soundbar 9, zien we acht speakers terug; twee 19mm tweeters, twee 50mm aluminium mid-range drivers en vier up-firing 79mm bass-drivers. Het totale vermogen bedraagt 300 Watt. Wanneer je Dolby Atmos-content afspeelt worden twee van de vier woofers full-range drivers waarmee een 360-graden geluidsbeeld weergegeven moet worden. Naast Atmos is er ondersteuning voor Dolby Digital en DTS Digital Surround.

De Smart Soundbar 10 is voorzien van Google Chromecast, waardoor je muziek van populaire diensten als Spotify, Tidal en Deezer kunt streamen. Ook hi-res audio wordt ondersteund; tot 24-bit/96kHz via WiFi en 25-bit/192kHz via HDMI. Je kunt de soundbar draadloos koppelen met andere producten uit de Canton Smart-serie, waaronder ook de Smart SUB 8 subwoofer en de Smart Soundbox 3 speakers. Wat betreft de fysieke aansluitingen heb je de beschikking over vier HDMI-poorten met 4K-ondersteuning, optisch, coaxiaal digitaal, RCA en een subwoofer-output.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Canton Smart Soundbar 10 moet vanaf deze maand te koop zijn voor een prijs van 899 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)