Bowers & Wilkins lanceert 805 Maserati Edition luidspreker

15 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Bowers-Wilkins-Maserati-805

Combineer de luxe van een Maserati met de audiokwaliteit waar Bowers & Wilkins om bekend staat en je krijgt high-end producten met een stijlvol design en een indrukwekkend prijskaartje. Bowers & Wilkins introduceert de 805 Maserati Edition luidspreker.

Vorig jaar werd rond deze tijd de eerste Maserati Quattroporte gepresenteerd met daarin het unieke in-car audiosysteem van Bowers & Wilkins. Dit keer sloegen ze de handen ineen om de bestaande P5 en 805 van B&W om te toveren tot een speciale Maserati Edition.

De exclusieve P5 Maserati Edition hoofdtelefoon levert de audioprestaties waar de originele P5 hoofdtelefoon om bekend staat: een, volgens de fabrikant, natuurlijk geluid, maximale geluidsisolatie en lederen oorschelpen voor optimaal draagcomfort. De Maserati Edition is vervaardigd uit natuurlijk leer in Maserati’s unieke ‘deep racing blue’. Uiteraard is het iconische drietand-logo terug te vinden op zowel de hoofdband als op de exclusieve lederen reisetui. Ook deze speciale editie is voorzien van een Made for iPhone-kabel met bedieningsfuncties en een microfoon, evenals een audiokabel met vergulde aansluitingen voor andere mobiele telefoons en mp3-spelers.

Ook bij de nieuwe 805 luidspreker zijn de audio- en ontwerpinnovaties verwerkt in zelfs de kleinste details. De 805 Maserati Edition is vervaardigd uit materialen die kenmerkend zijn voor het luxueuze interieur van het automerk. Een mooie impressie krijg je in onderstaand videofragment.

De Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition hoofdtelefoon is in de loop van februari verkrijgbaar voor 399 euro. De Bowers & Wilkins 805 Maserati Edition luidspreker is vanaf februari verkrijgbaar voor 9.000 euro per paar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)